tisdag 11 februari 2014

[Skurups Sensationer 1/2014] ”Sverigedemokraterna: Vi är absolut inte stödparti åt regeringen!”


Herr partisekreterare Björn Söder i övning inför det framtida Maktövertagandet,
då han av konungen högtidligt kommer att erbjudas posten som Rikssäkerhetsminister


Sverigedemokraterna: Vi är absolut inte stödparti åt regeringen!”

Tidskriften Tidens statistiska genomgång av Riksdagens voteringar påvisade ju, att i nästan 90 procent av fallen röstade Sverigedemokraterna med regeringen. Trots detta vill man inom SD bestämt ta avstånd ifrån denna ”slappa och slentrianmässiga” beskrivning.

Vi är istället, med ett ursvensk ord, för hang-arounds”, förklarar partisekreteraren Björn Söder. ”Vi ser alltid till att hänga på rätt ställen, när vi ska ta oss ett järn eller ett rör.

Men vi hoppas naturligtvis att vi kan använda vårt enorma förtroendekapital till att gå vidare och bli riktiga associates och prospects, för att använda andra fina ord ifrån ärans och hjältarnas språk. Men framför allt ser vi fram emot den dag då vi Sverigedemokraterna blir full-patched och kan styra hela Sverige. Då kan vi erbjuda det svenska folket det som de behöver mer än allt annat i dessa tider av massinvandring – beskydd! Mot en skälig ersättning, naturligtvis”, förklarade partisekreterare Björn Söder fryntligt [glad utan alkohol].

[Skurups Sensationer 1/2014, tidskrift för bevakning av sensationella saker som enbart händer i Skurups kommun. Redaktör och oansvarig utgivare: John Andersson]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar