torsdag 27 februari 2014

Antirojalistiskt nidingsdåd avslöjat!

Högförrädare huggen!

Skurups Sensationer 4/2014: 

Antirojalistiskt nidingsdåd avslöjat!

Polisen varnar nu allmänheten i Skurup samt omvärlden för ett ondskefullt brott, som skakat alla rättrogna djupt i själen.

Ett antal fotografier har nämligen varit ute på försäljning på Blocket, Tra­dera, Ebay och liknande, vilka dels påståtts föreställa den nyfödda prinses­san Leonore, dels prinsessans numera världsberömda fötter. För det facila priset av 5'000 EU-kronor fick man fotografierna, men om man var villiga att betala 20'000 kronor kunde man även få en personlig dedikation ifrån den kungliga familjen.

Misstankar dök dock upp när det gällde  dedikationerna. ”Maddicken” såg förvisso korrekt ut, medan Chris O'Neill hade skrivit ”Kris Kringle”, vilket man i USA ju kallar Jultomten för.

Underligast verkade det dock att även prinsessan Leonore hade skrivit un­der. Förvisso är hon ju av kunglig börd och då kan man ju förvänta sig stordåd, men vän av ordning uppfattade ändå detta som något märkligt.        

Minnegoda läsare av Grönköpings Veckoblad kom dock ihåg, att när kron­prinsessan Victoria föddes rapporterade tidningen om att den förre förrädaren Hildor Peterzohn hade sålt bilder på prinsessan, som i själva verket var fo­tografier av helt andra barn.

Misstankarna föll därför omgående på att den i Skurup boende nuvarande förrädaren John Andersson kopierat dådet, i akt och mening att sprida ett löjets skimmer över såväl kommunens rojalister som den svenska arbets­linjen. Det senare var tydligt, eftersom det i annonserna påstods det att in­köp av fotografierna berättigade till RUT-avdrag.

[Skurups Sensationer 4/2014, tidskrift för sensationella saker som endast händer i Skurups kommun. Redaktör och oansvarig utgivare: John Anders­son]    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar